NORD VILE I NORD MOBILNE KUĆICE
 
Početkom 2013. godine odlučili smo svoje kvalitetne proizvode prezentirati na još jedan način – u Nord mobilnim kućicama. Mobilne kućice Nord pronašle su svoje mjesto u mnogim kampovima diljem Hrvatske: u Istri, Dalmaciji, Slavoniji, pa čak i u inozemstvu. One su proizvod osmišljen i proizveden u potpunosti u Nordu, namijenjene su povremenom boravku, a gosti u kampovima su ih prepoznali kao izuzetan vid smještaja; smještaj koji spaja luksuz hotela, prostranost apartmana, neovisnost broda i udobnost vlastitog doma. Gosti koji jednom odsjednu u kampu u mobilnoj kućici, rijetko se vrate u hotelski ili apartmanski smještaj, baš zbog gore navedenih prednosti. Procijenite sami biste li u ovakvom objektu voljeli provesti svoj zasluženi godišnji odmor.

Materijali koji se koriste u našim kućicama su visokokvalitetni, nabavljaju se od renomiranih europskih proizvođača koji svojim imenom u potpunosti stoje iza proizvoda koji isporučuju. Pitanje koje se nameće samo od sebe jest mogu li se kućice postavljati na privatne parcele bez dozvole? Naš bi savjet bio da se s pitanjima o dozvolama javite u lokalnu samoupravu gdje ćete zasigurno dobiti najtočnije informacije, ali po saznanjima koje imamo, da biste dobili priključke struje/vode/odvodnje/plina, potrebno je ishoditi dozvolu za kućicu. Napominjemo da je za finalnu kalkulaciju, uz cijenu same kućice potrebno uračunati i trošak prijevoza, trošak montaže i izrade terase.

No dosta o dozvolama i troškovima, okrenimo se maštanju… Samo zamislite, odmor bez žurbe, vike i bez auta, tik uz more – na plažu ponesete samo osmijeh, jer vas sve ostalo čeka nadohvat ruke – u mobilnoj kućici.