Mi u Nord Produktu vjerujemo da vrijedi biti kreativan i inovativan čemu svjedoče naša ostvarenja. Robne marke iz naše ponude proizvodi su visoke kvalitete i snažna su kompetitivna prednost, s obzirom na kontinuirano ulaganje u kvalitetu kroz najnoviju tehnologiju, ukupna znanja, distribuciju, marketing kao i stalnu komunikaciju s kupcima.

Svi naši proizvodi i poslovni procesi utemeljeni su na načelima upravljanja kvalitetom, zaštitom okoliša te zaštitom zdravlja radnika i sigurnošću radnog mjesta, a zadovoljstvo partnera i potrošača naš je glavni zadatak i cilj. Obvezujemo se udovoljiti zahtjevima naših partnera i potrošača i stalno poboljšavati kvalitetu naših proizvoda i poslovnih procesa kako bismo ispunili zahtjeve naših partnera i potrošača te čak i nadmašili njihova očekivanja.

 

Znanje, stručnost i stalna briga o obrazovanju kadrova osigurava nam inovativne proizvode i procese za globalno tržište. Zajedno sa zaposlenima, njihovim obiteljima, zajednicom i ukupnim društvom, zalažemo se za održiv ekonomski razvoj radi stalnog poboljšanja kvalitete života. Plan je nastaviti započeto, razvijati se na međunarodnom tržištu, razvijati domaće tržište novim pristupom, razvijati nove proizvode. Svi planovi usmjereni su isključivo na podizanje standarda naših djelatnika te osiguravanje vrhunskih proizvoda našim partnerima i potrošačima.

PRECIZNOST I LJEPOTA OBLIKA

Naš je posao ozbiljan, ali naš je posao i zabavan. Kad posao ne bi bio igra ne bismo mogli Vama osigurati zabavne i kvalitetne proizvode. Svaki dan pripremamo nešto novo i drugačije, nešto što nas ponekad iznenadi, nešto što nas svaki dan razveseljava i to je ono nešto što nas pokreće. Naša odgovornost prema Vama, kupcu naših proizvoda je da svaki proizvod koji proizvedemo ocrtava djelić naše priče i da bude proizvod kojem vjerujete i koji će Vas besprijekorno služiti godinama. Kvaliteta, otpornost, dizajn, lakoća održavanja, briga za čovjeka i okoliš ono je čemu smo težili i što smo uspjeli ostvariti. U svaki proizvod utkane su ruke stručnjaka, preciznost vrhunske tehnologije, kap sreće i kap mašte te ljubav prema očuvanju okoliša i želja da ostavimo utisak u sadašnjosti i trag prepoznatljivosti u budućnosti.

 Naša misija je unijeti svoj duh u svaki projekt i svaki korak na putu do finaliziranja krajnjeg proizvoda koji će oduševiti svakoga.
Ukoliko tražite najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu, odaberite Nord!
„Kvaliteta nikada nije slučajna, to je uvijek rezultat uzvišene namjere, iskrenog truda, inteligentnog smjera i pouzdane realizacije, ona predstavlja mudar izbor unutar mnogih alternativa.“
William A. Foster

Materijali i način proizvodnje prilagođeni su najvišim svjetskim standardima u kojima očuvanje okoliša zauzima značajnu ulogu. Mi brinemo o utjecaju proizvodnje na okoliš, kao i o usklađenosti sa zakonima i propisima. Blag odnos prema okolišu nam je iznimno bitan i zato pridajemo veliku pažnju:

  • segmentima proizvodnog procesa
  • razvoju proizvoda čiji je utjecaj na okoliš prilikom proizvodnje, korištenja ili uklanjanja minimalan
  • racionalnom korištenju sirovina, vode i energije prilikom proizvodnje
  • odvajanju otpada za reciklažu.

Želimo učiniti dostupnima sve prednosti modernog društva, ali isto tako želimo uživati u prirodi, njenom zelenilu, bistrini vode i čistoći zraka koji udišemo. Svi uživamo u onome što nam je drago i što nas čini sretnima, ali još je veća sreća osigurati proizvod u kojem će čovjek uživati koristeći ga kao što smo mi uživali stvarajući ga.